Nieuwsoverzicht

Nieuws

VANDELUNE werkt aan diverse projecten. Op deze pagina krijg je een inkijkje. Houd dit deel van de website in de gaten of volg mij op social media.

Soeverein krijgt vorm

Soeverein krijgt vorm

Appartementencomplex Soeverein in Cothen begint vorm te krijgen. Aannemer Brouwer uit Stoutenburg heeft de fundering en de begane grond gereed.

Lees meer
In het nieuws!

In het nieuws!

“Mooie achtergrond, weet jij toevallig wie die heeft ontworpen?” Bleek het steunpunt A-Wegen in Houten van Rijkswaterstaat op de televisie te zijn geweest.

Lees meer
Schooldomein

Schooldomein

Een schoolgebouw en -plein zijn heel bepalend voor leerlingen. Daarom ontwikkelden wij het WELL-schoolconcept. Deze schoolomgeving zorgt voor gezonde, gelukkige leerlingen die beter presteren en leerkrachten die minder stress ervaren.

Lees meer
Thuiswerken?

Thuiswerken?

Willen jullie ook onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om jullie huis beter geschikt te maken voor thuiswerken? Neem dan net als deze opdrachtgevers contact met ons op voor een gesprek waarin jullie je wensen kenbaar kunnen maken.

Lees meer
Haagsche Bluf

Haagsche Bluf

Vandaag werden Iris van Huijstee en Tjerk van de Lune op locatie geïnterviewd over de nieuwe bediencentrale op Scheveningen.

Lees meer
Start bouw!

Start bouw!

Burgemeester Irene Meerts van Wijk bij Duurstede heeft vandaag de starthandeling voor de bouw van het door ons ontworpen project Soeverein te Cothen verricht.

Lees meer
Aannemer gezocht!

Aannemer gezocht!

GOED NIEUWS! En dat mag in deze bijzondere tijd ook wel eens. De gemeenteraad van Den Haag heeft definitief ingestemd met het ontwerp voor de nieuwe bediencentrale op Scheveningen.

Lees meer
Start uitvoering

Start uitvoering

De verkoop van de appartementen Soeverein in Cothen gaat beginnen. Vanaf morgen kunnen toekomstige bewoners een woning op deze unieke locatie aan de Kromme Rijn bemachtigen.

Lees meer
Hij rijdt!

Hij rijdt!

De Uithoflijn is vandaag officieel in gebruik genomen. Tramlijn 22 vervoert vanaf nu het gros aan reizigers tussen Utrecht Centraal en het Science Park.

Lees meer
Bouw Bussum gestart

Bouw Bussum gestart

De verbouw en uitbreiding van dit prachtige pand in Bussum is gestart! Na goedkeuring welstand en archeologisch onderzoek kan de bouw starten.

Lees meer

Niet gevonden wat je zocht? Probeer het hieronder nog eens.