Nieuwsoverzicht

Nieuws

VANDELUNE werkt aan diverse projecten. Op deze pagina krijg je een inkijkje. Houd dit deel van de website in de gaten of volg mij op social media.

Beauty in de maak

Beauty in de maak

Appartementencomplex Soeverein in Cothen begint vorm te krijgen. Aannemer Brouwer uit Stoutenburg heeft de fundering en de begane grond gereed.

Lees meer
Nieuwe opdracht!

Nieuwe opdracht!

Onlangs ontvingen wij van de provincie Zuid-Holland een mooie opdracht voor het ontwerp van de aanlandlocatie met zouthub Coenecoop in Waddinxveen.

Lees meer
Droom in uitvoering

Droom in uitvoering

Blijven wonen op je droomplek of toch verhuizen? Een lastige keus, die bij veel mensen speelt. Door een groeiend gezin, meer thuiswerken en een relatief klein huis speelde dit ook bij Thijs en Sanna. Omdat de locatie zoveel waarde voor hun had onderzochten we samen de mogelijkheden zodat ze hier kunnen blijven wonen.

Lees meer
Once in a lifetime

Once in a lifetime

Vorig jaar kocht een bevriend gezin een mooie nieuwbouwkavel aan de Nieuwe Warande in het Noord-Brabantse Berkel-Enschot. Het is de eerste keer dat de familie een huis laat bouwen. Een ontzettend spannende stap waarbij ik hen graag help.

Lees meer
In het nieuws!

In het nieuws!

“Mooie achtergrond, weet jij toevallig wie die heeft ontworpen?” Bleek het steunpunt A-Wegen in Houten van Rijkswaterstaat op de televisie te zijn geweest.

Lees meer
Schooldomein

Schooldomein

Een schoolgebouw en -plein zijn heel bepalend voor leerlingen. Daarom ontwikkelden wij het WELL-schoolconcept. Deze schoolomgeving zorgt voor gezonde, gelukkige leerlingen die beter presteren en leerkrachten die minder stress ervaren.

Lees meer
Thuiswerken?

Thuiswerken?

Willen jullie ook onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om jullie huis beter geschikt te maken voor thuiswerken? Neem dan net als deze opdrachtgevers contact met ons op voor een gesprek waarin jullie je wensen kenbaar kunnen maken.

Lees meer
Haagsche Bluf

Haagsche Bluf

Vandaag werden Iris van Huijstee en Tjerk van de Lune op locatie geïnterviewd over de nieuwe bediencentrale op Scheveningen.

Lees meer
Start bouw!

Start bouw!

Burgemeester Irene Meerts van Wijk bij Duurstede heeft vandaag de starthandeling voor de bouw van het door ons ontworpen project Soeverein te Cothen verricht.

Lees meer
Aannemer gezocht!

Aannemer gezocht!

GOED NIEUWS! En dat mag in deze bijzondere tijd ook wel eens. De gemeenteraad van Den Haag heeft definitief ingestemd met het ontwerp voor de nieuwe bediencentrale op Scheveningen.

Lees meer

Niet gevonden wat je zocht? Probeer het hieronder nog eens.