Nieuws

Droom in uitvoering

Blijven wonen op je droomplek of toch verhuizen? Een lastige keus, die bij veel mensen speelt. Door een groeiend gezin, meer thuiswerken en een relatief klein huis speelde dit ook bij Thijs en Sanna. Omdat de locatie zoveel waarde voor hun heeft, onderzochten wij samen de mogelijkheden zodat ze hier kunnen blijven wonen. Dat heeft geresulteerd in een bijzonder ontwerp waarbij optimaal gebruik is gemaakt van de schaarse ruimte die beschikbaar was.  

Inmiddels is de aannemer begonnen met de uitvoering van deze vergunningsvrije aan- en verbouw. De contouren van de nieuwe thuiswerkplek zijn al goed zichtbaar. Rond de zomer kunnen de bewoners weer terug verhuizen naar hun ‘nieuwe’ onderkomen. 

Is jullie huis ook te klein om op een goede manier te kunnen thuiswerken? Kies er dan net als deze opdrachtgevers voor, om de mogelijkheden van een verbouwing van jullie huis te onderzoeken. De uitbreiding voor deze woning is vergunningsvrij en kan direct worden gebouwd. Omdat alles met elkaar samenhangt, hebben wij gelijk ook de indeling van de begane grond verbeterd. Met realistisch visualisaties en een zonnestudie geven we de opdrachtgevers een goed beeld van de mogelijke toekomstige situatie.

Waarmee kan ik je nog meer helpen?