Nieuws

De eerste gevelpanelen!

Vandaag was een bijzonder moment voor de bediencentrale op Scheveningen. Toen zijn de eerste geanodiseerde gevelpanelen door de firma Metadecor aangebracht. De geanodiseerde panelen hebben een specifieke kleurafwerking van Alumet BV, waarin zowel de groene gloed van het zeewater als het geel van het strand en de duinen zit. Het gebouw zal hierdoor op een subtiele manier op haar omgeving reageren. Het eerste effect hiervan is al goed op onderstaande foto’s te zien. De vorm van het gebouw zal dit effect bovendien nog eens versterken. Wij zijn dan ook heel benieuwd hoe de gevel er straks in zijn geheel zal uitzien!

In de haven van Scheveningen wordt in opdracht van de Gemeente Den Haag Tepron door Vialis/ BESIX aan een bijzonder gebouw gewerkt; De nieuwe bediencentrale op Scheveningen. Dit gebouw ontwierpen wij samen met Iris van Huijstee van studioSK en de (oud)collega’s van Movares

Geweldig mooi om te zien dat het steeds meer op het gebouw gaat lijken wat we met elkaar hebben ontworpen. Vanuit de nieuwe bediencentrale zal het scheepvaartverkeer voor de kust van Scheveningen worden begeleid. Ook zullen diverse tunnels, bruggen en pollers in Den Haag worden bewaakt.

Binnenkort meer, so stay tuned 😉

Waarmee kan ik je nog meer helpen?