Nieuws

A few minutes of fame

Vandaag werden Roel.de van der Schueren en Tjerk van de Lune door Pim Markering van Omroep West geinterviewd voor het ochtendprogramma West Wordt Wakker. Vroeg uit de veren dus om vragen over de nieuwe bediencentrale op Scheveningen te beantwoorden.  Mooi dat Omroep West aandacht aan dit voor Den Haag belangrijke gebouw te besteden. Zo konden we tevens aandacht vragen voor de Dag van de Bouw aanstaande zaterdag. Dan is de bouwplaats van de bediencentrale namelijk open voor publiek. Jullie zijn natuurlijk allemaal van harte welkom. Via het bovenstaande linkje kun je het interview terug luisteren (laatste item).

In de haven van Scheveningen wordt in opdracht van de Gemeente Den Haag Tepron door Vialis/ BESIX aan een bijzonder gebouw gewerkt; De nieuwe bediencentrale op Scheveningen. Dit gebouw ontwierpen wij samen met Iris van Huijstee van studioSK en de (oud)collega’s van Movares

Geweldig mooi om te zien dat het steeds meer op het gebouw gaat lijken wat we met elkaar hebben ontworpen. Vanuit de nieuwe bediencentrale zal het scheepvaartverkeer voor de kust van Scheveningen worden begeleid. Ook zullen diverse tunnels, bruggen en pollers in Den Haag worden bewaakt.

Binnenkort meer, so stay tuned 😉

Waarmee kan ik je nog meer helpen?