projecten

Wonen

In een woning komen wensen, mogelijkheden en regelgeving samen. Het is de taak van de architect om de wensen te vertalen naar een realiseerbaar ontwerp. Eens van gedachten wisselen?

SOEVEREIN COTHEN

Idyllisch wonen aan de Kromme Rijn. Vanuit alle appartementen vrij uitzicht over de uiterwaarden.

(THUIS)WERKPLEK

Voor veel mensen is hun huis in het afgelopen jaar het nieuwe kantoor geworden. Een goede werkplek is een voorwaarde om je werk efficiënt en gezond te kunnen doen. Bovendien wil je in je vrije tijd niet tegen een provisorisch ingericht bureau aankijken. Sinds thuiswerken het credo is geworden, heb ik meerdere mensen geholpen met hun thuiswerkplek. Er zijn tegenwoordig heel wat mogelijkheden om je huis vergunningsvrij uit te bouwen.  

VAN TRANSFORMATORHUIS NAAR ENERGIEKE GEZINSWONING. 

Waar ooit de installaties stonden voor het opwekken van stroom, wonen opdrachtgevers Jim en Nicole en hun dochters. Toen het stel dit schakelstation kocht, was het gebouw voor hoogspanning nog totaal onbewoonbaar. Er waren geen voorzieningen. Vele uren en energie hebben de eigenaren in hun droomhuis gestoken. Trots presenteren zij hun thuis, een gemeentelijk monument, op een speciale website.

Brabantse gemoedelijkheid staat in dit vooroorlogs familiehuis met eigentijdse aanbouw hoog in het vaandel.

Wie Sneek zegt, denkt aan de Friese meren en boten. Deze vrijstaande nieuwbouwwoning in ‘Snits’ verenigt deze elementen. De villa staat aan open vaarwater. Vanaf de tuin vaart de eigenaar zo de Friese meren op.

Soms twijfel je of je een bepaalde woning of kavel moet kopen of verbouwen. Samen met jullie bekijk ik welke kansen er liggen. Hebben jullie een bijzonder object of een nieuwbouwkavel op het oog? Ik bekijk graag samen met jullie wat de (on)mogelijkheden zijn.

Gevonden wat je zocht?